Er det virkelig sant?

I dag har jeg gleden av å være foredrags- og seminarholder på Ungdom i Oppdrags (UIO) årlige medarbeidersamling på Grimerud Gård. Det er her mitt privilegium å fokusere på sentrale apologetiske temaer som Er det virkelig sant? (hovedforedrag) og Is He Really Alive – and Why Does It Matter? (seminar).

Det faktum at et karismatisk medarbeiderfellesskap som UIO fokuserer på å gi sine medarbeidere undervisning i kristen apologetikk er Dagen Magazinets hovedoppslag i dag (– For mye følelser i karismatikken). Dette er også berørt i avisens velskrevne lederartikkel om å gjenerobre debattarenaen i 2011.

For egen del henter jeg mye inspirasjon i det apologetiske arbeidet fra ledende internasjonale evangelikale apologeter. I denne omgang anbefaler jeg særlig Os Guinness sin tale på Cape Town-kongressen om Why Truth Matters – som er vel verd å se på og reflektere over!

Ellers er det selvsagt stadig like aktuelt å slå følge med Paulus på livssynstorget …

————–

English: It is my privilege to teach at YWAM Norway‘s annual Workers Gathering today – on «why the Christian faith is true» and «why we ought to believe in the Resurrection of Jesus». This is covered both in a leading news story and in todays editorial comment in today’s Christian daily Dagen Magazinet.